torstai 18. elokuuta 2011

Perushömppää

Kuluva viikko on sujunut kotoisissa merkeissä, ilman sen kummempia erikoisuuksia. Anzen pentukurssi alkoi tiistaina luennolla, jonka piti kasvatti-Saija. Anze pääsi myös Hyvinkään seudun kennelkerhon (HSKK) kurssille, joka alkaa 4.9 ja omistajat päättivät jakautua kursseille. Niinpä siis HSKK:n kurssille Anze lähtee pääsääntöisesti minun kanssani ja Mäntsälään Villen kanssa. :)

Eilen kasvatti-Saija kävi koiria moikkaamassa ja molemmat sekosivat ihan täysin. Koko aika piti tapella Saijan huomiosta ja Mido mölisi ja komensi Anzea, kun Anze olisi halunnut osansa huomiosta. Illalla käytiin koirapuistossa, mutta siellä ei ollut muita koiria. Koiruudet ottivat pienen juoksu-paini -matsin, jonka jälkeen tallusteltiin takaisin kotiin. Tänään Midorin kanssa kävin koirapuistossa ja kyllä harmitti, kun paikalla oli Anzen painikaveri Espanjan Vesikoira, Sofia, ja puistoon tuli myös alle 5kk Suomen lapinkoira. Midori otti joitain juoksuaskelia, mutta suurimman osan napitti omistajaa ja odotti kotiin lähtöä.

Ja mitähän kaikkea Anze on tällä viikolla tuhonnut... Usb-johdon, kuulokkeet, kengännauhoja, paperia... Yksi päivä poika oli pöydältä saanut tulitikkuaskin ja silpunnut tikut ympäri ämpäri. Viikonloppuna ostettiin Midolle uudet valjaat ja nekin oli poika saanut hampaisiinsa ja purrut lähes katki. Anze pääsee vauhdilla loikkaamaan jo sänkyynkin, joten missään ei enää ole turvaa tavaroille ja Midolle. :) No, omistajien pitäisi vaan nostaa tavaroita vielä ylemmäs...

Anze oppii vauhdilla uusia temppuja, kekkasi "viereen" -käskyn ja "pusun" muutamilla toistoilla. Täytyy vaan hyödyntää tämä oppikausi. :) Anze tekee 90% tarpeensa paperille ja muulloinkin muovimatolle. Yöllä oli sitten käynyt pissalla Midon ruokakupissa, jonne jo kerran aiemmin teki kakat. Ihana poika. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti