maanantai 22. elokuuta 2011

Maanantai-illan kuulumiset

Lauantaina koirat saivat olla paljon ulkona, kun vietimme päivää vanhempieni luona. Ulkona kaverusten leikit ovat usein juoksuleikkejä, sillä Midorista on ihana juosta, jos kukaan ei saa häntä kiinni. :)
Eilen kävimme keskustan koirapuistossa. Kaveriksi Mido ja Anze saivat mäyriksen, mutta leikkiin ei kuitenkaan päästy. Niinpä Anze ja Mido tyytyivät leikkimään pallolla. Tänään päivällä kävimme "omassa" koirapuistossamme, jossa oli paljon koiria. Anze hieman aristi suurempia koiria, mutta suursnautseria uskalsi komentaakin, kun tuli useamman kerran poikaa nuuskuttamaan. Mäyräkoira olisi ollut Anzen mielestä mukava nylkyttää, mutta vanhempi herra koira ei oikein tuosta piitannut. Anze painoi sunnuntaina 7,8kg.
Kotona koirat innostuvat aina välillä painimaan keskenään. Tässä Midori kuitenkin ojentaa Anzea, kun kehtasi tulla emännän syliin istumaan. Midorin kanssa on treenailtu perusasentoa, mutta tyttö ei ymmärrä että istahduspaikka ratkaisee. Vaihdetaan ehkä käskysanaa... Anze on innokas oppilas, erityisesti Villen kanssa poika tykkää treenailla. :)

Kengät ovat nyt kotona päässeet hattuhyllylle, kun poika tuhosi uusimmat kenkäni perjantaina kotona ollessani. Aamulla poika oli löytänyt taas maahan unohtuneen kengän ja Ville ennätti poikaa kieltämään. Kun olimme Midon kanssa aamulenkillä, Anze oli keksinyt että säilytysarkun eteisestä saa auki. Niinpä tuli taas kaksi kuollutta kenkää lisää... Fiksu poika kyllä, pakko myöntää! :) Anzella on nyt jo viikon
verran hampaita katoillut, että ehkä puruvimma hieman laantuu, kun poika saa kaikki hampaat vaihdettua. :)

4 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Tuholaisia on täälläkin.

  Tänään Aiko pureskeli rikki minun nahkaiset sandaalini. Olin unohtanut vaatehuoneen oven auki...

  Aikolla puruvimma ei ole laantunut, vaikka hampaita on suussa melko vähän. Eilen oli jyrsitty nahkasohvan nurkkaa, tänään nojatuolin alakulmaa.

  VastaaPoista
 3. Voi ei mitä jätkiä! Minun siis tarvitsee korjata täysin näkemystäni - meillä kun ei kumpikaan ole tuhonnut mitään.
  Tuon perinnöllisyydestä olisi kiva tietää enemmän. Fido ei tosiaan ole tuhonnut mitään (paitsi toimiihan se edelleen meidän virallisena silppurina luvan kanssa) ja ymmärtääkseni Midokaan ei pienenä ainakaan mikään täystuho ollut.
  Voisikos molempien kanssa ajatella yksin ollessa tilan rajaamista? Eli poika pienempään tilaan, missä ei ole mitään tuhottavaa ja sen sijaan annetaan sille puruluita ja leluja yksinolon ajaksi tuhottavaksi?

  VastaaPoista
 4. Vai on Aiko samanlainen täystuho, ou nou! Mido oli pienenä ihan toista maata, muutamia vaatteita mussutti ja jotain pientä hajosi. Anze tuhoaa päivittäin jotain, mutta eiköhän tuo joskus lopu. :) Ei oikein viitsitä Anzea eristää, kun samalla Mido joutuisi eristyksiin. Jos positiivisia puolia miettii, niin saapahan sisustaa vähän uusiksi, kun tuo tuhoaminen laantuu... :) Anzella on kyllä jatkuvasti luita ja puuhaa tarjolla, mutta pakko on osoittaa mieltä, kun jäävät ilman omistajia kotiin.

  VastaaPoista