maanantai 26. elokuuta 2013

Elokuun kuulumiset

Palasin töihin 1.8 ja nyt alkavat koirat taas tottua arkeen. Koirat protestoivat arkeen paluuta repimällä keittiön mattoa. Anzen ruokamäärät on kutistettu, nyt koirat syövät yhteensä n. 500g päivässä ja eipä tuo pojan painoon vaikuttanut. Anze oli siis turhaan lihotuskuurilla, poika nyt vaan on tuommoinen hontelo. :)

Midorilla alkoi juoksut viime keskiviikkona. Anze pesee äitiä hieman tavallista enemmän, mutta muuten juoksu ei tunnu poikaa häiritsevän. Lenkeillä molemmat koirat käyttäytyvät nyt kuin päättömät kanat ja omistajien hermoja koetellaan... Viimeistään keskiviikkona toinen koirista pääsee hoitoon mummolaan.

Midoria koitetaan astuttaa tästä juoksusta Jasun kanssa. (Muskettikoiran Tähtisade) Mido on taas päässyt hieman pulskistumaan, mutta tässä vaiheessa ei tietysti enää dieetille ruveta. Sunnuntaina menemme Jasun luokse visiitille, saa nähdä mitä tapahtuu. Yhdistelmällä on koikkeriliiton jalostustoimikunnan puolto, nyt kun riittää näyttelytuloksena Midon H jota kompensoi Jasun ERI. Jasu on Suomen muotovalio sekä jäljestysvalio ja oikein suloinen koikkeripoika.
Yhdistelmä koiranetissä: http://jalostus.kennelliitto.fi/frmSukutaulu.aspx?RekNoI=FIN56238/07&ReknoE=FIN11153/08
 Pariskunta tapasi toisensa huhtikuun alussa, josta muutama valokuva. :)

Lisäinfoa koitan muistaa laitella heti ensi viikon alussa... :)

1 kommentti: