tiistai 25. syyskuuta 2012

Reissu seinäjoelle ja muita kuulumisia... :)

Villellä oli synttärit elokuussa ja järjestin yllätyksenä viikonloppureissun Powerparkkiin. Yövyimme Seinäjoella ja sunnuntaina 19.8 pääsimme moikkaamaan Akiraa. Tuliaiseksi vietiin "siilipallo", myös omat koirat saivat samaisen lelun.
 Kovasti on Akirassa samaa näköä kuin äidissään. Akira on selvästi pienin veljeksistä. Ihana poika. <3 Olisi taas voinut ottaa mukaan, mutta jostain syystä eivät omistajat poikaa antaneet. ;)
 Midori on edelleen ihanan leikkisä, sama koira kuin ennen pentuja. :)
Anze kävi Villen kanssa rokotuksessa. Tarkoitus oli laittaa ensin nelosrokote ja toisella kertaa rabies, mutta eläinlääkäri olikin pistänyt molemmat samassa piikissä. Anze sai "Nobivac rabies vetin", samaisen rokotteen josta Mido sai 1-vuotiaana oireita. Anze ei kuitenkaan ollut rokotepläjäyksestä moksiskaan, mitä nyt vähän niskaansa rapsutteli. Eläinlääkärissä poika painoi 13kg. Treenailut ovat olleet aika vähissä, mutta torstaina mennään taas HSKK:n arkitokoiluun. Saa nähdä miten koirat treenaavat samassa ryhmässä, molempien omistajien läsnäollessa. Ilmaisia ulkotreenejä luvassa marraskuun puolelle saakka, hrrr! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti