sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kuulumisia

Kirjoittelu on taas jäänyt, tällä kertaa tosin siitä syystä että kamera hajosi ja jotenkin on tylsä tehdä päivityksiä ilman kuvia... :( Anzella alkoi viime keskiviikkona arkitoko edistyneempien ryhmässä. Ville pääsi taas ohjaamaan junnua. Arkitokossa oli eri ohjaaja kuin aiemmin. Treenit oli sujunut hyvin, eikä poika edes haukkunut. Anzella oli temppurata, jossa oli harjoiteltu esimerkiksi pyörimistä.

Midon kanssa ollaan nyt tokon alo-ryhmässä, enemmän kyllä tykättiin arkitokosta... Noh katsotaan. Harjoiteltiin makuulle menoa, siihen jäämistä ja maasta istumaan nousua. Nyt kun viime treeneistä hallilla on yli 2kk otti Mido selvästi paljon enemmän häiriötä muista koirista. Tokon ohjaaja oli meille uusi ja Mido ei antanut hänen tulla kovin lähelle. Agilityn alokas-ryhmään valitaan lähiaikoina uusia alkajia ja ilmottauduttiin hallintatestiin, josta valitaan harrastamaan 10 koirakkoa. Toivottavasti päästäisiin! :)

Anze painaa nyt 12,5 kg, mutta tuntuu että poika olisi hieman saanut etumukseensa massaa tai sitten on vaan karvat pöyhistyneet... :)

5 kommenttia:

 1. Kiva, että treenit ovat taas alkaneet.
  Älä ota niistä tokotreeneistä paineita - teet Midorin osaamisen mukaan ja pidät huolta että tytöllä on kivaa. Pikkuhiljaa se siitä sitten edistyy. Ja kyllä te sen hallintatestin läpäisette - ilman mitään ongelmia.

  Pitäisi taas ehtiä käymään! Ensi viikoksi tulen taas etelään, mutta mulla on koirat mukana, joten tuskin pääsen kyläilemään. Täytyy katsoa. Jos vaikka käytäis yhteisellä hihnalenkillä tai jotain.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Midohan tykkää mistä vaan, josta saa namia palkaksi. :)
   Ilmottele jos joku ilta käy, meilläkin on kyllä aika kiireinen viikko,
   mutta ainakin torstaina ollaan lähes koko päivä kotosalla... :)

   Poista
 2. Teistä on tullut aktiivisia koiraharrastajia! Pian meillä on kaikki koirat (Aiko, Anze, Mido, Fido)tokoilemassa ja voidaan pitää yhteistreenit...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noh, ainakin aina keskiviikkoisin ollaan aktiivisia. ;) Melkein olisi joo koko perhe jo koolla. :)

   Poista
  2. No siinäpä teema pentuetapaamiselle - jos vaikka saisimme sellaisen tähän kevääseen/kesään järkättyä. Kun tuo Fayza-neiti nyt aloittaisi sen juoksunsa niin meidänkin aikatauluja olisi helpompi suunnitella.

   Poista