perjantai 30. syyskuuta 2011

Viime viikkojen kuulumisia

Taas on ollut sellaista hässäkkää, että kirjoittelu on unohtunut. Anzen toinen pentukurssi on nyt loppunut, viime viikolla oli kaksi viimeistä kertaa. Tiistaina Midorikin ujuttautui mukaan ja sai hyvää treeniä. Anze ja Aiko leikkivät villisti aina kurssin jälkeen. Selviin valokuviin ei meidän kamera kyennyt, sen verran oli pojilla meno päällä. Vähän saatiin kuitenkin otettua videokuvaa, ja huom tässä poikien meno alkaa siis jo hiipua. :)
Midorin tokoilut sujuvat hyvin, treeni on vaan jäänyt hieman vähille oman sairasteluni vuoksi. Nyt onneksi viimein sai antibiootit ja olo on alkanut kohentua. Midorin kanssa on treenailtu mm. paikalla oloa, seis-käskyä ja kontaktia.

Tänään Anze pääsi leikkimään 10-viikkoisen Tiitu-tytön kanssa. Tiitu on kaverini koira, puolet kultaista noutajaa ja puolet Samojedia. Aivan ihana tyttö ja tosi reipas. Alla muutama kuva pariskunnan leikeistä. Taisi Anze saada itselleen ihanan uuden kaverin. :)
Viime lauantaina Anze painoi 9,8kg, eli huomisessa lauantai-punnituksessa on 10kg mennyt varmaan jo selkeästi rikki. :)

2 kommenttia:

  1. Voi vitsi! Tuo video on ihan sikahauska - mistä te tuon biisin löysitte????
    Niin ja paitsi, että pojat ovat jo riehuneet tuohon mennessä pitkään, ne ovat myös treenanneet lähes tunnin ennen sitä.
    Olipa muuten kiva nähdä, että Rondokin oli menossa mukana.

    VastaaPoista
  2. No meillä nyt pyörii tätä lastenmusiikkia, kun on taas harjoittelu päiväkodissa. :) Juu Rondokin riehui ja Midokin vähän, oli vaan tuo Rondon nimi vähän kadoksissa... :)

    VastaaPoista