torstai 28. heinäkuuta 2011

Mustikkaa, rokotuksia ja junailua.... :)

Tiistai-iltana koirat pääsivät metsäretkelle, kun omistajat poimivat mustikoita. Midorista oli tosi tylsää, kun omistajat kyykkivät paikallaan. Mido olisi mieluummin halunnut kunnon lenkille. Anzekin sai olla vapaana, joskin flexi roikkui pojan perässä. Nätisti pysyi poika lähietäisyydellä ja kerran kävi tyhjentämästä purkin kerättyjä mustikoita. Oikein makoisia Anzen mielestä! :)
 Ahkerat mustikanpoimijat

Keskiviikkona molemmat koirat pääsivät heti aamusta eläinlääkärin käsittelyyn. Midori sai rabies-rokotteen ja huusi hetken kuin hyeena. Anze mussutti namia, eikä edes huomannut että rokote pistettiin. Eläinlääkäri oli todella järkyttynyt, että Anze syö raakaruokaa, eikä kuulemma missään nimessä suosittele moista. Hetki pähkäiltiin noita lääkärin sanoja, mutta sitten todettiin että jos pentu raakaruuasta pilalle menee, niin varmaan on pilalla jo. ;) Muokattiin koirille uusi ruokalista, koska Anze on nyt syönyt vain kolmesti päivässä. Neljäs ateria tuntuu olevan pojalle liikaa.

Keskiviikko-iltana Anze pääsi ekaa kertaa junan kyytiin. Hetken Anze kummasteli, mutta ehti matkalla Riihimäelle ottaa myös nokoset penkin alla.
 "Missä se juna viipyy?"
Reipas junailijapoika

Tänään koirat olivat hetken kahdestaan ja Anze oli päättänyt syödä seinässä olevan puhelimen laturin. Ilmeisesti mahdollinen pieni tälli ei poikaa ollut haitannut, sillä laturi maistuisi edelleen. No ehkäpä pojan himo sähköjohtoihin vielä laantuu... :)

3 kommenttia:

 1. Aikon eläinlääkäri suhtautui asiallisesti barffaamiseen. Hän totesi, että raakaruoasta on ollut apua monelle allergiselle koiralle. Barffattujen koiranpentujen kasvusta on vain vähän tietoa, joten kasvua on seurattava.

  VastaaPoista
 2. Yksi iso kooikerkasvattaja on barffannut pentujensa kanssa jo monta vuotta ilman ongelmia.
  Ehkä eläinlääkärien osalta "ongelma" onkin vain siinä, että tutkimuksia ei ole eikä siten faktatietoa kasvusta.

  VastaaPoista
 3. Juu. Tuo eläinlääkäri sanoi, että on nähnyt tapauksia, jossa barfista on seurannut kasvuongelmia. Tottakai, jos antaa esim pelkkiä luita. Itse kyllä luotan, että oikein toteutettuna barf on parempi vaihtoehto niin pennulle kuin aikuisellekin koiralle. :)

  VastaaPoista