maanantai 21. toukokuuta 2012

Parin viikon kuulumiset

 Toissakeskiviikkona kävimme Anzen kanssa HSKK:n näyttelytreenissä. Treeneissä oli lähes 20 koirakkoa. Aluksi kaikki koirat kiersivät yhdessä kuviteltua kehää ja välillä pysähtyivät ja seisottivat koiransa. Tämän jälkeen "näyttelytuomari" tutki jokaisen koiran ja katsoi koiran liikkeet. Anze haukkui aluksi kovasti muille koirille, mutta rauhottui pian ja otti  hyvän kontaktin jolloin kävely sujui hyvin piirissä. Seisominen on Anzelle vaikeaa ja hetken jälkeen Anze alkaa aina tarjota muita temppuja. Olemme osallistumassa koikkeri-näyttelyyn 9.6, joten seisomista treenataan nyt urakalla. Kun oli Anzen vuoro mennä tuomarin käpälöitäväksi, ei Anze ollut naisesta moksiskaan. Paikallapysyminen tuotti hieman hankaluuksia, Anze olisi halunnut leikkiä. :) Liikkeessä Anze keksi, että olisi hauska syödä emännän kättä ja hyppi tauotta ja näykki leikkisästi kättä. No emännällä ei oikein pokka pidä, kun tuo poika on niin vallaton. Viime viikolla ei treenaamaan ennätetty, eikä tulevana keskiviikkona töiden vuoksi. Toivottavasti kerettäisiin vielä ainakin kerta ennen näyttelyä. Miestuomari voi olla Anzelle hankalampi, sillä miehiin Anze suhtautuu varautuneemmin.

Midori kävi 7.5 lekurissa ottamassa rokotuksen. Oli kyllä aika show! Lääkäriin Mido menee aina mielellään, mutta odotushuoneessa menee usein pupu pöksyyn. Ollaan reilu vuosi käyty kunnan eläinlääkärillä ja käynnit on sujuneet hyvin. Viime kesänä Midolla oli maitorauhastulehdus, jonka jälkeen lääkärissä käynti on ollut tytöstä kaameaa. Niinpä kun Mido nostettiin pöydälle rimpuili tyttö paniikissa irti minusta ja lääkäristä ja tippui lattialle. Sain vähän pehmennettyä pudotusta, mutta Mido kopautti päänsä. Onneksi ei käynyt mitään. Lekurissa Mido painoi 8,3 kg, jes meidän unelmapaino! :) Itse rokotuksesta Mido ei lopulta ollut millänsäkään ja tuntui uskovan että temppuilullaan vältti kaiken ikävän. :) Muutamme ensi viikolla ja Mido tunnistaa tutut muuttolaatikot ja on hieman huolestuneen oloinen. Anze reagoi laatikoihin uteliaasti, pojalla kun ei ole samanlaista kokemusta kuin Mido-raukalla, joka on ehtinyt muuttaa jo kolmesti...


2 kommenttia:

  1. Aiko ei myöskään jaksa seisomista kauaa ilman palkkaa. Viime sunnuntain mätsärissäkin Aiko tarjosi sekä istumista että maahanmenoa.

    VastaaPoista
  2. Pojat ovat vielä niin nuoria, että ei niiden pidäkään vielä seistä tönöttää ilman palkkaa. Ja noin nuori poika saakin olla vielä vallaton :). Tsemppiä erkkariin! Onneksi sielläkin tuomarina on nainen, joten ei tarvitse jännittää sitä tutkimista.

    Minä en siis näyttelyyn pääse vaan vietän aikaani pentulaatikon äärellä. Laittakaahan sitten heti tuloksia tekstiviestillä tulemaan tai soittakaa! Jännitän kuitenkin koko aamun :).

    VastaaPoista